И Ивана мина на агнешко! Заби скандално младо гадже!

ivana-2

Ивана е във вихъра на страстта с доста по- млад от нея любовник. От известно време фолк легендата си ляга с 29- годишен мачо от Пловдив.

Той се казва Георги и си изкарва прехраната като охрана в нощно заведение, издават запознати. Паралелно с работата, младият мъж следва и висше образование, като съвсем скоро трябва да се дипломира.

Запознал се с Ивана съвсем случайно на нейно участие. Тя веднага му хвърлила око, но не смеела да се запознае с него. Затова пък Георги се осмелил да заговори голямата звезда и на бързо си уредил среща с нея за кафе.

ivana-1

Двамата са заедно вече няколко месеца и Ивана е луда по него. Въпреки че е по- млад от нея с цели 17 години, тя го харесвала, защото е здраво стъпил на земята.

Обикновено се срещали в апартамента на певицата в Пловдив. Но все по- често той пътувал заедно с нея, когато има участия и по други градове. Георги имал намерение да зареже работата като охрана и да стане част от екипа на фолк дивата, за да не се отделя от нея.

Ивана е на върха на щастието с младото си гадже. От години певицата се оплакваше, че все не може да си намери подходящ мъж и че се чувства нещастна. Но ето, че любовта отново я споходи, при това съвсем неочаквано. И с доста по- млад мъж.

Фолк дивата съвсем скоро ще покаже гаджето си в новия клип, който подготвя. Георги е в отлична спортна форма, така че певицата преценила, че няма нужда да наема модел.

Още сензации:

loading...

Напиши коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

Моля, въведете отговор: *