Хванаха се за косите! Гери- Никол се изгаври с Дара!

geri-nikol-dara-1

Тийн звездите Гери- Никол и Дара Йотова се хванаха за косите! Младите варненки се превърнаха от приятелки в люти конкурентки и не се срамуват да се атакуват открито.

Наскоро Гери- Никол заяви в свое интервю, че Дара я имитира, но нямала нищо против. Дебютантката Дарина Йотова се изстреля директно на върха с първата си песен „Кво не чу“ и успя да засенчи бившето протеже на Криско.

Още при първата си поява в Х- фактор, Дара разкри, че приятелката й Гери- Никол я надъхала да се пробва. И явно е била права, защото Йотова веднага се превърна в основен претендент за голямата награда, а в последствие завърши на трето място.

Гери- Никол и Дара преди славата да ги раздели
Гери- Никол и Дара преди славата да ги раздели

Така, без да иска, Гери- Никол си отгледа най- голямата конкуренция до момента. Големият проблем при Дара обаче вероятно ще се окаже продуцентската й фирма „Вирджиния рекърдс“.

Саня Армутлиева отпуска по една самостоятелна песен и видео на всеки свой артист в рамките на година, а втората е съвместен проект с друг артист.

Гери- Никол обаче не зависи от продуценти. Родителите на младата певица наливат много средства в кариерата й, така че може да пуска колкото песни и клипове желае.

Още сензации:

loading...

Напиши коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

Моля, въведете отговор: *