Христо Стоичков вдигна приказна Сватба за дъщеря си Христина – СНИМКИ:

 

hristina-2

Приказна сватба вдигна Христо Стоичков за дъщеря си Христина. Церемонията се състоя тази събота в Правец.

Дъщерята на Камата се омъжи за бившия хърватски спортист Лука Белич. Над 200 гости присъстваха на тържеството, което се състоя в РИУ „Правец“. Всички съотборници на Христо Стоичков от Световното 94- а, както и още много родни спортисти бяха сред поканените.

hristina

 

За съжаление, голямата сестра на Христина, Мика, не успя да присъства на сватбата. Михаела вече е в много напреднала бременност и не може да лети със самолет. Затова трябваше да си остане у дома в Маями заедно със съпруга си Айкут.

hristina-1

Мика и бащата на детето й също сключиха брак наскоро. Голямото тържество обаче ще е догодина, след като се роди дъщеря им и Мика влезе във форма.

Христина и Лука Белич са заедно от две години и имат бебе на няколко месеца. Въпреки че той е католик, на сватбата бяха спазени всички български народни традиции.

Христина беше приказна булка с тоалет на „Валентино“. За настроението на гостите имаше изключително богата забавна програма – фолклорни ансамбли, Дани Милев бенд, а след полунощ веселбата продължи със Софи Маринова и етрополски духов оркестър.

Грозен инцидент обаче помрачи настроението на гости и младоженци. Христо Стоичков си изпусна нервите и удари неканен фоторепортер на таблоидно издание.

Още сензации:

loading...

Напиши коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

Моля, въведете отговор: *