Християн Гущеров се изпокара зверски с баща си заради Светлана Василева! Ето защо:

Светлана Василева вече е повече от сигурна, че скоро ще получи годежен пръстен от гаджето си Християн Гущеров. Но неочаквана пречка може да осуети мечтата й.

Бащата на Християн – бизнесменът Добромир Гущеров, не я иска за снаха!

От известно време между баща и син тлее огромно напрежение именно заради плеймейтката. Бизнесменът е категоричен, че не иска скандалната красавица в семейството. Гущеров- старши не бил във възторг от скандалната слава на кандидат- снахата. Той гледал на нея като на поредната използвачка, която ще му яде парите две- три години, както беше с фолкаджийката Мария.

Затова, бившият депутат взел кардинални мерки – намалил драстично издръжката на сина си и възлюбената му.

Оскъдните финанси на Гущеров- син лъснаха, след като приятелката му Светлана се похвали в социалните мрежи, че й подарил джип. Всъщност, возилото изобщо не било ново, а втора употреба от САЩ, шушука се из столичния хайлайф.

Християн Гущеров обещал автомобила на Светлана, ако тя се върне при него, след кратката им раздяла преди Коледа. Плеймейтката не издържала на изкушението да се изфука с гъзарска кола от милионерския син. Нищо, че не била чисто нова, както й се искало.

По празниците Гущеров- син запозна за първи път майка си със Светлана, което породи усилени слухове, че скоро може да има и сватба.

Бащата на Християн обаче бил категоричен, че този път няма да плаща масрафа, нито пък да присъства. Сватбата на фолк певицата Мария и Гущеров- син беше сред най- скъпите през последните години. Но семейният им живот издържа едва две- три години. Затова Добромир Гущеров бил категоричен, че няма да се харчи отново за подобни прищявки, освен ако кандидат- булката не му вдъхва доверие.

Още сензации:

loading...

Напиши коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

Моля, въведете отговор: *