Гущеров спи с най- добрата приятелка на Мария – скандална плеймейтка! Виж коя е тя (СНИМКИ):

Една от най- известните плеймейтки отскоро пали чаршафите на прясно разведения Християн Гущеров. Двамата буквално са неразделни! Изглежда, поредното завоевание на милионерския наследник е скандалната Светлана Василева.

Всъщност, плеймейтката беше сред основните заподозрени за развода на Гущеров- младши и фолк певицата Мария. Говореше се, че тя скочила в кревата му, още докато бил женен за пайнерката, въпреки че се минавала за една от най- верните й дружки.

Светлана Василева със сълзи на очи обаче се оправда, че не било вярно. И Мария, и Християн й били много близки приятели. Само че, в последно време никой не я е виждал с фолкаджийката, а междувременно, не се отделя от бившия й съпруг.

Абсолютно същата схема Светлана Василева приложила и спрямо другата си бивша най- добра приятелка – Преслава. Двете бяха първи дружки, докато фолк певицата изживяваше голямата си любов с Жоро Бирмата. В същото време обаче, Светлана плетяла интриги зад гърба й, с тайната надежда да я измести от леглото на милионерското синче.

Номерът й обаче не минал пред буйния перничанин. Оттогава той не може да я понася и дори я зашлеви публично в дискотека преди два месеца, заради поредните й опити да върти опашка около него.

Преслава също отдавна е прекъснала контактите си със Светлана заради подлите й номера. Двете бяха заедно в къщата на „Вип Брадър“ преди две години, но дори не се погледнаха. Фолк певицата нито веднъж не й каза  думичка. А Светлана съскаше срещу нея по ъглите с колежката си Моника Валериева.

Християн Гущеров обаче видимо се наслаждава на компанията на силиконовата блондинка, въпреки скандалната й слава. А като техен сватовник се изживява близкият му приятел Азис. Дали ще излезе нещо сериозно от връзката им, или Василева е поредната бръмчалка в леглото на младия милионер, е рано да се каже.

Веднага след раздялата си с Мария, той си поигра за около месец  с плеймейтката – певица Анджелина. Но внезапно я заряза, след като вече я беше запознал със семейството си.

В същото време, бившата госпожа Гущерова планира да има второ дете от тайното си гадже.

Още сензации:

loading...

Напиши коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

Моля, въведете отговор: *