Грозно! Иво Танев засипа с обиди Кичка Бодурова

ivo-tanev

Иво Танев се нахвърли стръвно върху Кичка Бодурова и я засипа с обиди. Гологлавият ексводещ скочи срещу естрадната легенда, заради обвиненията й, че е натегач.

Биг Брадър излъчи на няколко души с какви аргументи са били номинирани, като част от седмичната мисия. Иво Танев обаче остана особено жегнат от обвиненията на Кичка, че е натегач.

Бившият водещ се разкрещя на легендарната певица пред всички останали съквартиранти и дори не й позволи да се защити. Иво Танев нарече участието й в риалити шоуто „пълен провал“, тъй като се показвала в много лоша светлина.

Между Кичка и Танев от известно време има силно напрежение, тъй като бившият водещ окупира постоянно кухнята и гони от нея певицата, когато иска и тя нещо да приготви. На няколко пъти й прави и язвителни забележки.

kichka-3

Това, естествено, накара Бодурова да го номинира с тези аргументи. Мнението й обаче никак не се понрави на Иво. Подтикнат умело и от дует „Ритон, които създадоха коалиция срещу колежката си, Танев се показа в изключително лоша светлина: да крещи на една от легендарните български певици и да я засипва с обиди.

Кичка засега успява да се владее, но враговете й в къщата започват доста да се множат, най- вече заради насъскването от страна на колегите й от „Ритон“.

Отношенията между Бодурова и Катя и Здравко рязко се влошиха, след като певицата заяви, че на концерта им в Лас Вегас имало 25 души, като тя самата завела 8. Дует „Ритон“ започнаха да насъскват останалите съквартиранти срещу колежката си, като дори заявиха, че тя вече нямала място в родния шоубизнес.

https://www.youtube.com/watch?v=ElY3_H7Rk-A

Още сензации:

loading...

Напиши коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

Моля, въведете отговор: *