Грозно! Галена и Преслава съсипаха промоцията на Фики! Ето какво се случи:

preslava-galena

Галена и Преслава сътвориха същински цирк на промоцията на първия албум на Фики Стораро. И двете фолк диви имат дуети с младия певец, а и са доста близки с него, така че нямаше как да отсъстват от събитието.

На промоцията на Фики се беше стекъл почти целият „Пайнер“, така че всички станаха свидетели на грозната гледка, която сътвориха двете бивши най- добри приятелки.

Физиономията на Галена видимо се замръзна, когато на сцената се появи Преслава, за да изпълни дуета си с Фики.

preslava-fiki-2

Смядовката не можа да се стърпи публично за захапе бившата си приятелка и щом се качи на подиума, се изцепи: „Радвам се, че все пак аз му бях първата…в дуетите“.

Галена и Преслава буквално разцепиха гостите на половина, като всяка се заобиколи със своите хора. Добричлийката беше при семейството на Фики през цялата вечер. Галена пък се беше обградила със своите близки сред колежките си.

Въпреки поканата на Фики към почти всичките му колеги от „Пайнер“, повечето мъже не го уважиха. На представянето на албума му се появиха само Илиян, Джордан и Лазар Кисьов.

Андреа пък игнорира почти всичките си бивши колеги от „Пайнер“, като дори не ги поздрави. Половинката на Кубрат Пулев цяла вечер се забавляваше със Златка Райкова.

Още сензации:

loading...

Напиши коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

Моля, въведете отговор: *