Грозно! Благой Георгиев пръсна луди пари за рождения ден на сина си от Есмер, но не покани другите си деца!

blagoi-esmer

Благой Георгиев организира лъскаво парти за първия рожден ден на третото си дете – Елай. Тузарското бебешко парти му струвало близо 10 000 лева, но футболистът не пести пари, за да угоди на прищевките на руската си съпруга.

Есмер получи бляскавото тържество за празника на сина си, което желаеше, и щастливо позира с бебето на ръце за официалните снимки. Иначе, младата майка никъде не мърда без бавачката на малкия Елай. Жената присъствала и на семейното тържество, за да дундурка рожденика, докато майка му си прави селфита за социалните мрежи.

Лъскавото тържество обаче беше помрачено от отсъствието на другите две деца на Благой Георгиев – Давид и Йоана, от връзката му с Христина Витанова. Те все още не са виждали малкото си братче Елай. А причината е, че Есмер не ги искала нито в дома си, нито на семейните почивки. Тя поставила ултиматум на Благой да избира с кое от семействата си иска да бъде.

Футболистът нямал особен избор, тъй като през изминалата година едва не се разведе с рускинята, заради залитанията си по чужди жени. Благо знае, че Есмер ще го одруса здраво, ако се стигне до разтрогване на брака им и затова станал по- нисък от тревата пред нея. Дори като жертва по- големите си деца.

Благой Георгиев с най- малкия си син в Дубай
Благой Георгиев с най- малкия си син в Дубай

По същата причина Благой не взе Давид и Йоана на почивката в Дубай с Есмер и бебето им. Футболистът се скъса да залива социалните мрежи със снимки как се грижи за най- малкия си син. Но всички се питаха къде са по- големите му деца и защо не се показва като примерен татко и с тях.

Спортистът пропусна и рождения ден на сина си Давид на 25 юни, защото съвпада с този на Есмер. Благо, естествено, не посмял да пропусне партито на съпругата си в Москва. Затова отбил номера за празника на по- големи си син само с телефонно обаждане.

Още сензации:

loading...

Напиши коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

Моля, въведете отговор: *