Григор Димитров призна: Връзката ни с Никол не е лесна!

grigor-nikol-3

Григор Димитров проговори за връзката си с Никол Шерцингер пред родните медии. Тенисистът и приятелката му пристигнаха преди дни в България, заради участието на първата ни ракета на турнир в София.

Григор призна, че е концентриран изцяло върху първия си мач на 9 февруари. Никол Шерцингер обаче няма да скучае. Поп певицата е решила да разгледа забележителностите на столицата, най- вече църквите.
Димитров обаче възнамерява да я заведе и до родния си град Хасково, ако им остане време.

Никол гушна майката на Григор
Никол гушна майката на Григор

Тенисистът признава, че връзката им не е много лесна. И двамата пътуват постоянно заради ангажиментите си, така че често нямат време един за друг. Но пък Григор смята, че се разбират много добре и си влизат в положение, затова и отношенията им са хармонични.

Поп дивата Никол Шерцингер демонстрира топла връзка и с майката на тенисиста – Мария. Певицата я прегърна много нежно за тяхна обща снимка. Димитров призна, че двете се разбират много добре.

Тенисистът и поп певицата имат връзка от година и няколко месеца. Въпреки че имат доста голяма разлика във възрастта, и то в полза на Никол, двамата признават, че се чувстват много щастливи заедно.

Още сензации:

loading...

Напиши коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

Моля, въведете отговор: *