Графа превърна Дивна в пр*ститутка

Дивна заприлича на певица от времето на мутрите през 90-те
Дивна заприлича на певица от времето на мутрите през 90-те

16-годишната звезда Дивна скандализира феновете си на представянето на новата си песен и видеото към него „Мой’та музика“ в столичен клуб. Певицата се появи с визията на участничка от сръбския конкурс „Турбофолк“ през 90-те. За лошия образ на младото момиче вина имал продуцентът й Владимир Ампов – Графа, който според някои от гостите на партито я е преобразил като непълнолетна про*титутка.

ДивнаПобедителката от шоуто „Пей с мен“ лъсна по къси дънкови панталонки и ярко червило на импровизираната сцена, което накара да се изчервят дори рапърите, поканени от Графа на шоуто. Въпреки славата и успехите й напоследък родителите на пубертетката от Русе са вдигнали ръце от нея. Дивна дори е била пред изключване от училище заради неизвинени отсъствия.

От нощните участия, които постоянно има в клубовете, тя не успява да отиде до школото си разказват съучениците й. Затова се наложило да мине на самостоятелна форма на обучение и учителите ходели у тях, за да й преподават и да я изпитват. В бившия й клас пък се говори, че Дивна си има сериозно гадже, доста по-голямо от нея, което обаче криела.

ВИЖ ВИДЕОТО:

 

http://youtu.be/6eKYsYUlGB8

Още сензации:

loading...

Напиши коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

Моля, въведете отговор: *