Гонят Радина Кърджилова от театъра

Радина Кърджилова
Радина Кърджилова

Радина Кърджилова е напът окончателно да провали иначе обещаващата си кариера в театъра до момента и да се вреди в листите на посредствените артисти еднодневки. Актрисата, която се прочу покрай сериала „Стъклен дом“ и скандалната си връзка с Деян Донков, съвсем скоро ще бъде изритана и ще загуби работата си в театър „Българска армия“, коментират запознати.

Причина за предстоящото уволнение на Кърджилова е изключително слабото й представяне и посредствената игра в пиесата „Декамерон“ по Джовани Бокачо, в която играе главната роля. Според хора от театъра Радина дотолкова вбесила режисьорката Диана Добрева с несериозното си отношение и абсолютен отказ да се опита да подобри играта си, че тя едва я траела на репетиции и нямала търпение да я изключи от състава.

Нещо повече – за да не бъде представлението абсолютен провал през този театрален сезон, Добрева решила лично да се включи и да заеме мястото на Кърджилова на сцената като главния персонаж – женствената Перонела. Из коридорите на „Армията“ упорито се шушука, че режисьорката си поставила за цел да сложи Радина на мястото й, като я засенчи на сцената и по този начин я накара сама да се откаже.

Главната роля в „Декамерон“ даде на младата актриса шанс да се докаже и да блесне, но очевидно среднощните купони и напивания до зори, както и честите скандали и сбивания с гаджето й Деян са се отразили не само на психиката й, но и на представянето на сцената.

ВИЖ ВИДЕОТО:

http://youtu.be/-2gXQuEf-rQ

Още сензации:

loading...

Напиши коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

Моля, въведете отговор: *