Голите ц*ци на Теди Александрова шашнаха всички! Ето защо + Снимка (+18):

Теди Александрова не остана по- назад от колежките си в бранша и също развя голи гърди в медиите.

В пресата се появи провокативен кадър на фолк певицата, заснет след баня в огледалото. Теди е прикрила едната си гърда с ръка и с кърпата, увита на главата й, но другата се вижда съвсем ясно.

Фолк фурията изглежда силно недоспала или с тежък махмурлук. А може би и двете. Измореното й лице, без капка грим, вероятно разочарова доста от феновете й, ако изобщо могат да я разпознаят.

Мъжете пък вероятно ще се изненадат неприятно от съвсем скромната й гръдна обиколка. Фолкаджийката не е сложила силикон, а залага на естествените си прелести, независимо колко постни са те. Вероятно Теди Александрова е останала последната в поп- фолка, която не се е разкрасила със импланти.

tedi-aleksandrova

Някои от колежките й предпочетоха да намалят гръдната си обиколка, по една или друга причина, като Преслава, Деси Слава и Емануела. Но дори след това, им е останало нещо. Теди обаче явно няма никакво намерение да слага изобщо.

За сметка на това, русата фолк фурия разчита да показва други свои анатомични части, докато е на сцената. Младата певица нашумя с безсрамното си сценично облекло, което се състои винаги от ботуши, тениска и … гащи.

Дори няколко от колежките на Теди останаха възмутени от вулгарния й вид по време на фирмените концерти и я обвиниха, че хвърля мръсно петно върху всички представителни на поп- фолка.

Още сензации:

loading...

Един отговор за "Голите ц*ци на Теди Александрова шашнаха всички! Ето защо + Снимка (+18):"

  1. web hosting our   28.08.2021 at 16:42

    This info is worth everyone’s attention. Where can I find out more?

    Отговор

Напиши коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

Моля, въведете отговор: *