Големият син на Десислава го раздава плейбой! Вижте колко порасна Майки – СНИМКИ:

Преди три дни Десислава стана майка за втори път, след като роди син на приятеля си Благой Найденов. Голямото й дете Майки пък вече е на 16 години и е във вихъра на пубертета.

Тийнейджърът отслабна драстично през последната година и не спира да се хвали със завоеванията си. Той постоянно парадира, че вече води усилен полов живот и сменя мацките като носни кърпички.

Актуалната му приятелка е пловдивска красавица, която наскоро се окичи с титла от конкурс за красота под тепетата. Момичето се казва Александра Колева и се радва на голяма популярност в социалните мрежи. Колко време ще успее да задържи вниманието на Майки, обаче е много трудно да се каже.

Големият син на Десислава постоянно е атакуван от наборките си, които му налитат като пчели на мед. Майки вече се изживява като плейбой, въпреки крехката си възраст. А майка му Десислава вече няма време да го вкарва в правия път. Фолк певицата сега трябва да се грижи за бебето и едва ли ще може да отделя много внимание на големия си син.

Тя се надяваше, че Майки ще замине след три години да учи в Чикаго и да живее с баща си. Но тийнейджърът трудно ще се откаже от лекия живот в България. Десислава не крие, че големият й син хич не обича да чете. Тя се опита да го изпрати да учи в чужбина преди година, като го записа в частно школо с Солун. Но Майки не издържа дори първия срок и побърза да се прибере.

Още сензации:

loading...

Напиши коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

Моля, въведете отговор: *