Годжи и Юксел Кадриев на нож заради крупна сума пари!

godji-iuksel

Лют спор за тлъста сума пари скара две от звездите на БТВ – Годжи от Ку- ку бенд и Юксел Кадриев. На пръв поглед, двамата няма нищо общо, освен местоработата си. Оказва се обаче, че двете звезди на медията са ортаци в общ бизнес, който датира повече от 10 години.

Годжи и Юксел са в управата на клуба по карате „Канку“, който се помещава на стадион „Георги Аспарухов“. И двамата били запалени по карате и се включили в дружеството, като поели ръководството му. Към днешна дата обаче, спортната организация дължи над 50 бона за наем и битови разходи.

Водещият на БТВ новините излязъл от дружеството преди 3 години, когато претърпя тежка операция на гърба и се наложило да се откаже от тренировките по карате. Той прехвърлил своя дял на Георги Милчев. Така баскитаристът трябвало да поеме почти цялата работа, свързана със стопанисването на клуба.

iuksel-kadriev

Годжи нямал нищо против да се заеме с всичко, но се оказало, че има много проблеми, които се били натрупали през годините. Клубът натрупал огромни задължения за ток, вода и наем.

Музикантът решил да се обърне за съдействие към бившия си ортак Юксел Кадриев, тъй като разходите били направени, докато двама били още съдружници. Тв водещият обаче твърдо отказал да се занимава със задълженията на бившия си клуб и оставил на Годжи сам да търси начини да оправи бакиите на дружеството.

Заради скандала между две от най- популярните лица на БТВ, сега из коридорите на медията ври и кипи. Всички се чудят какво ли ще стане наесен, когато двамата отново започнат да се засичат на работа. Сумата от 50 бона е непосилна за Годжи, но след отказа на Юксел да му съдейства и да си поеме отговорността, ще трябва да моли някой друг за помощ.

Още сензации:

loading...

Напиши коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

Моля, въведете отговор: *