Годеницата на Фики показа пищно дупе и бедра! СНИМКА:

Бъдещата съпруга на Фики Стораро се оказа с доста пищни форми. Младият певец е известен с предпочитанията си към кльощавите дами, като колежките му Преслава и Теди Александрова.

Избраницата му Гюлджан обаче е пълна тяхна противоположност. Любимата на Фики има и коремче, и дупе, и пр. Все пак, годеницата на певеца е избирана по други критерии, на които трябвало да отговаря – да е девствена и да е мюсюлманка.

fiki-giuldjan-2

Бракът между Фики и Гюлджан е уговорен от семействата им. Двамата се познават още от деца, тъй като родителите им са близки.

Тони Стораро решил на бърза ръка да ожени сина си Фикрет, който е само на 21 години. Фолк ветеранът не бил доволен от постоянните му забежки с колежки и фенки. Искал наследникът му да стане семеен мъж, да има деца, за да улегне.

Дали обаче изненадващата сватба ще помогне, не е сигурно. Фики постоянно пътува по участия из страната, а изкушенията по нощните заведения са в изобилие. И на младият певец не му е нужно да полага каквито и да е усилия, тъй като жените сами идват при него.

От друга страна, Фики явно много държи да покаже, че наистина има чувства към Гюлджан. От годежа насам, певецът пуска постоянно сладникави снимки с любимата си, обяснява й се в любов.

Още сензации:

loading...

Напиши коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

Моля, въведете отговор: *