Глория яхна автомобил за 300 бона! Ето кой й го подари:

gloria-2

Глория удари колежките си в земята с новото си гъзарско возило – „Ауди“ S8. Тузарският автомобил е на стойност 300 бона. Но примата на поп- фолка не е извадила крупната сума от своя джоб. Луксозният автомобил е подарък от любовника й, който тя усилено крие.

Глория  върти любов със сръбски мафиот, според мълвата в поп- фолк средите. Певицата редовно ходи до Белград, за да се среща с него. Но и той често я навестява в София. Богаташът обаче е женен, макар че от години не живее под един покрив със съпругата си. Баровецът не може да се разведе, защото ще изгуби половината от имуществото си.

gloria

Наскоро Глория била забелязана да паркира тузарското возило пред фризьорския салон, който посещава. Фолк ветеранката с гордост слязла от него и влязла в салона. Автомобилът все още е с немски регистрационен номер. Но след като бъде сменен с български, Глория ще олекне с близо 5 000 лева данък.

Въпреки че мощният автомобил не е много подходящ за жени, за фолк легендата не е никакъв проблем да го управлява. Глория е учила в селскостопански техникум и има книжка за професионален водач. Фолк певицата може да кара даже трактор и комбайн.

Още сензации:

loading...

Напиши коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

Моля, въведете отговор: *