Гласят Гъмов за победител във Вип брадър? Ето как продуцентите подпират актьора:

gamov-1

Станимир Гъмов е предизвестеният победител във ВИП формата на Биг брадър. Актьорът е вътрешно лице на продукцията, а и е ангажиран с Нова телевизия.

Все повече съмнения витаят, че победителят в сезона на Вип брадър е нагласен, при още от преди старта на шоуто.

Поредното доказателство, че актьорът се ползва с протекции от страна на продуцентите, беше поредната манипулация в негова полза. До елиминациите в понеделник, когато отпадна Светлана Василева, гласовете с полза на Кичка Бодурова се получаваха на телефонен номер 17701.

gamov-kichka

Тихомълком обаче, продуцентите дадоха телефона на Станимир Гъмов. Много от феновете на Кичка Бодурова, която беше на елиминации осем поредни седмици, вероятно са дали гласа си на този номер, а той всъщност е отишъл в полза на кукления актьор.

Продуцентите на шоуто вероятно се прибягнали до тази хитрост, тъй като Гъмов започна здраво да се дъни на пияна глава, като избухва без абсолютно никаква причина срещу Кичка. При последният скандал между двамата, иницииран от актьора, той нарече легендарната певица „овча кожо“ и „червей“. Зрителите едва ли щяха да станат свидетели на грозната разправия, ако не се беше случила по време на жив ефир. Защото в епизода на следващия ден, гнусните епитети, изречени от кукленика, бяха деликатно изрязани.

Грубото отношение на Станимир Гъмов към Кичка още повече е активизирало фенската подкрепа в нейна полза. Но заради продуцентската врътка, хората реално са гласували за враг номер 1 на певицата – Гъмов.

Още от началото на сезона, продуцентите се опитват да въвлекат актьора и в любовен романс, за да му вдигнат повече акциите. Първоначално трябваше да е с плеймейтката Моника Валериева, която уж си паднала по него. Изведнъж обаче се оказа, че и Преслава се увърта около Станимир Гъмов.

След завръщането на певицата в шоуто, любовта между двамата пламна с пълна сила – срещу 25 000 лева за всеки от двамата, шушука са усилено.

Това е трето риалити в ефира на Нова тв с участието на Станимир Гъмов в рамките на година. Актьорът се изяви в „Като две капки вода“, а после и в „И аз го мога“.

И в други сезони на Вип брадър са печелили вътрешни лица на продукцията – Део, Орлин Павлов. По този начин продуцентите си спестяват паричната награда.

YouTube Preview Image

Още сензации:

loading...

Напиши коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

Моля, въведете отговор: *