Гeри- Никoл пак наля килца! Шок Снимки:

Гери- Никол шашна феновете с доста закръглена фигура на последните си участия. Певицата видимо е качила 5-6 килограма, които всячески си опитва да скрие по време на изявите си по клубовете.

Хип- хоп дивата си облича или широк панталон, или дълга пола, за да покрие напращелите си форми. Но мисията изглежда невъзможна. Най- малкото защото винаги е с потник и няма как да скрие налетите си ръце. А те изглеждат направо огромни.

В същото време, снимките на Гери- Никол в социалните мрежи, разкриват съвсем друга картинка. Преди да бъдат публикувани, те минават задължителна обработка, за да изглежда младата певица стройна като фиданка. За никого не е тайна, че тя е сред звездите, които най- много използват програмата фотошоп.

Когато пее на живо обаче, недостатъците няма как да се скрият. Гери- Никол се опитва да си дава вид, че не й пука колко е голяма дупарата й. Но едва ли е така, щом не пуска нито една снимка, докато не е минала щателна обработка.

В началото на кариерата си преди две- три години, варненската принцеса се опита да отслабне със строга диета. Но след като припаднала от глад по време на участие, решила повече да не си го причинява. Гери- Никол пробва и да ходи на фитнес. Спортът обаче не се оказал по вкуса й.

Певицата решила да се приеме такава, каквато я е създала природата и да не робува повече на клишета. С изключение на образа си в социалните мрежи.
За да не я гледат само в яката дупара, Гери- Никол си направи силиконови гърди. Певицата напълни деколтето си с подплънки за 20 бона.

Още сензации:

loading...

Напиши коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

Моля, въведете отговор: *