Гери- Никол призна: Мама и татко ми дават парите за клипове и песни!

geri-nikol-7

Поп сензацията Гери- Никол не крие, че родителите й спонсорират изцяло кариерата й на певица до момента. Младата изпълнителка все още не генерира никакви доходи от кариерата си, а клиповете, песните и тоалетите й струват стотици хиляди.

Идеята за общата песен с Криско, както и парите за нея, дава майката на Гери- Никол – Рени. За дебютния клип на младата певица с рапъра „Ела и си вземи“ са ангажирани едни от най- добрите в бранша – режисьора Дани Милев, както и стилиста Добромир Киряков. Разбира се, те са и най- скъпо платените. При такъв екип от професионалисти, вероятността Гери- Никол да беше останала незабелязана, беше почти нулев.

geri-nikol-4

Новото видео на младата певица „Момиче като мен“ струва още по- скъпо от първото. Родителите на Гери- Никол се бръкнали 50 000 лева за удоволствието. Клипът обаче предизвика шумен скандал заради непристойното поведение и вид на непълнолетната певица. Намеси се и агенция „Закрила на детето“.

Скандалните кадри със 17- годишната Гери- Никол, която танцува супер предизвикателно по прашки, със сигурност са били съгласувани с родителите й. Разбира се, скандалът около видеото, го направи хит, буквално за броени дни.

Гери- Никол вече има доста покани за участия по заведения. Непълнолетната певица обаче трябва да бъде придружена от някой от родителите си. Младата певица се надява, че бързата слава ще й помогне да започне да печели вече пари от хитовете си и да има достатъчно средства, за да спонсорира по- нататъшните си проекти.

YouTube Preview Image

Още сензации:

loading...

Напиши коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

Моля, въведете отговор: *