Гери- Никол извади Пачките за „Евровизия“! Ето колко Брои, за да Спечели:

geri-nikol-2

Гери- Никол се е засилила да представя България на тазгодишната Евровизия в Киев.

Малката поп дива подготвя зашеметяващ проект, с който е решила да шашне комисията от музикални спецове, свикана от БНТ, за избора на нашия представител.

Варненката вече е инвестирала крупна сума пари в песента и клипа. 200 000 лева се е бръкнала до момента амбициозната певица, или по- точно богатият й баща, за да има шанса да се появи на европейска сцена. Това е рекорден бюджет, и то само за песен и клип, с каквато не е разполагал нито един наш представител до момента.

16124167_1790823821242931_3669566529524989952_n

Но това най- вероятно няма да е единствената инвестиция, която ще трябва да направи Гери- Никол, за да отиде на „Евровизия“. Баща й директно тръгнал с пачките напред, за да убеди БНТ да изпратят именно неговата дъщеря. Това разкри Рут Колева, която също мислела да се явява на конкурса, но в последствие се отказала.

Засега обаче Гери- Никол трябва да пребори друга влиятелна дама – Саня Армутлиева. Продуцентката използвала връзките си, за да изпрати в Киев протежето си Кристиян Костов от Х фактор. Младият певец засега е почти сигурният победител, но Саня и БНТ не можели да се разберат за парите.

Ако сделката им пропадне, почти сигурно е, че Гери- Никол ще отиде да друса „яката дупара“ в Киев. Освен това, БНТ ще я оставят да си плаща почти всичко и така ще спестят доста пари.

Още сензации:

loading...

Напиши коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

Моля, въведете отговор: *