Гери- Никол го играе с*кс стръвница, а всъщност е девица!

geri-nikol-5

Младата певица Гери- Никол нашумя с непристойното за възрастта си поведение, но това явно е стойка за пред камерите.

Въпреки че се държи разкрепостено и скандално в клиповете си, 17- годишната ученичка всъщност все още е девствена.

Причината се оказва трудният й характер. Нахаканата певица сама признава, че не е лесно човек да се разбере с нея. Гери- Никол разкрива, че засега няма интерес към търсенето на гадже, а предпочита да се занимава изцяло с музикалната си кариера.

geri-nikol-4

В новия си клип „Момиче като мен“ певицата скандализира с разюзданото си поведение, което накара „Закрила на детето“ да се самосезират. Оказва се обаче, че Гери- Никол го раздава разкрепостено само пред камерите. Младата звезда дори още не е била интимна с момче, издават нейни съученици.

Гери- Никол обаче не би могла да си позволи да си плаща на Криско за песни и да снима толкова скъпи клипове, ако не са родителите й. Певицата признава, че без тях никога не би постигнала такъв успех. Майката на Гери- Никол се е ангажирала да бъде неин мениджър и продуцент. Парите обаче ги печели бащата, за когото се говори, че е близък с варненската групировка ТИМ.

17- годишната певица обаче се надява в скоро време да започне да печели добре и да не е толкова зависима от родителите си.

YouTube Preview Image

Още сензации:

loading...

Един отговор за "Гери- Никол го играе с*кс стръвница, а всъщност е девица!"

  1. Росен   06.12.2015 at 14:38

    Простотии и слухове на килограм!

    Отговор

Напиши коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

Моля, въведете отговор: *