Гери- Никол бясна: Бг радио е мафия!

geri-nikol-7

Гери- Никол проговори след скандала с наградите на „Бг радио“. Въпреки че беше фаворит в няколко категории, сред които дебют и песен на годината, тийнейджърката остана с празни ръце.

Младата певица е категорична, че призовете на „Бг радио“ се разпределят единствено между двете музикални компании в страна – „Вирджиния рекърдс“ на Саня Армутлиева и „Монте Мюзик“ на Влади Ампов – Графа.

Но случаят в случаят с Гери- Никол разликата между реалността и раздаването на наградите е потресаваща. Тийнейджърката беше изправена от друга своя връстничка и участник в Х фактор – Михаела Маринова, която обаче е под крилото на Саня Армутлиева.

geri-nikol-11

Според скандалната варненка, манипулацията е очевидна за всички. Гери- Никол заяви, че на другата церемония за раздаване на музикални награди у нас „359 хип- хоп награди“ е получила четири статуетки, при положение, че хората, които гласуват и в двата случая са едни и същи.

От години се говори, че в „Бг радио“ има определени кръгове от певци и продуценти, които са привилегировани, а други изобщо не могат да достигнат до ефира на радиото. Така, победителите на годишните им награди са винаги от кръга на връзкарите и много трудно някой друг може да се вреди.

YouTube Preview Image

Още сензации:

loading...

Напиши коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

Моля, въведете отговор: *