Гергана Малкоданска се омъжва! Бившият й беснее

gergana-malkodanska-7

Гергана Малкоданска се е сгодила за гаджето си Алекс Ковачев.

Красивата синоптичка получила предложение за брак от дизайнера- милионер, с когото има  връзка от няколко месеца. Червенокоската не се поколебала и с охота го приела.

Ковачев поискал ръката на синоптичката по много романтичен начин. Щастливото събитие се случило по време на круиза им с яхта из Средиземно море.

Въпреки че е прясно разведен, известният интериорен дизайнер искал да се обвърже сериозно с Гери Малкоданска. Вероятно, защото се притеснява красавицата да не му избяга.

Гергана и Алекс Ковачев са заедно от шест месеца
Гергана и Алекс Ковачев са заедно от шест месеца

Тя обаче засега нямала такива намерения. Синоптичката  е много щастлива с Алекс Ковачев и за нея той бил мъжът- мечта. Освен че е много богат, той я глезил като истинска принцеса, но без да я обсебва. Не бил ревнивец като бившия й приятел Демир Доган, нито се опитвал да я заключи в златна клетка.

След като приела предложението за брак на интериорния дизайнер, Малкоданска го запознала със семейството си. Сватбата обаче вероятно няма да е тази година, а през следващата.

Синоптичката се надявала да запази годежа в тайна повече време, за да си спести главоболия на работното място. И без това, колежките от Нова тв вече са й вдигнали мерника, заради постоянните отпуски, които си взима, за да обикаля света с дизайнера. А сега с новината за предстоящата им сватба, направо ще ги закопае.

Има обаче и персони, които са особено доволни от събитието. Като, например, настоящата половинка на бившия й Демир. Меги Каканашева била на седмото небе, че вечната й конкурентка скоро ще е тотално извън играта, щом стане семейна жена. Не е тайна, че Гери Малкоданска е голямата любов на наследника на ДПС лидера. А новината за сватбата й, едва ли ще му се понрави.

Още сензации:

loading...

Напиши коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

Моля, въведете отговор: *