Гергана Малкоданска разведе интериорния дизайнер на елита!

geri-malkodanska

Гергана Малкоданска шашна всички с новото си гадже – известният интериорен дизайнер Алекс Ковачев. Изненадата обаче предизвика смут в родния хайлайф, тъй като доскоро той беше семеен мъж с дете.

Дизайнерът има дъщеря на 13 години от дългогодишната си половинка Таня. Макар че двамата нямали официално сключен брак, били изключително сплотено семейство години наред. Таня му помагала много и в бизнеса. Клиентелата на Алекс Ковачев е много пъстра – от родни богаташи до европейски милионери. Той има и своя рубрика в предаването на Радост Драганова „Мармалад“.

В последно време обаче, хармонията в семейството на интериорния дизайнер била нарушена. Отношенията с жена му били изстинали и той започнал да се заглежда по чужди жени. Така се запознал със синоптичката от Нова тв.

Ковачев обновил изцяло апартамента на Малкоданска
Ковачев обновил изцяло апартамента на Малкоданска

Наскоро Малкоданска се похвали с чисто новия дизайн за апартамента си, проектиран, разбира се, от Алекс Ковачев. След като се залюбили обаче, бившата снаха на Ахмед Доган не платила и стотинка на дизайнера.

Мнозина любопитстват дали връзката им е започнала, заради общата им работа, или двамата са били заедно от по- рано и Ковачев решил да спретне по- уютен и красив дом за любовницата си. Така или иначе, всичко в апартамента на Гергана Малкоданска е последен писък на модата и много, много скъпо.

Още сензации:

loading...

Напиши коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

Моля, въведете отговор: *