Гепиха рокля на Ани Хоанг

Люси Иларионов й купил „златната броня" на Пако Рабан
Люси Иларионов й купил „златната броня“ на Пако Рабан

C уникалната одежда гаджето на хитмейкъра сред режисьорите Люси Иларионов пя на рождения ден на телевизия „Планета“ миналия месец. „Златната броня“, както са известни въпросните модели на испанския моден гуру, била доставена специално за концерта от Ани Хоанг и Люси ИларионовМилано. За лъскавата рокля, „съшита“ от метални пластини, Люси се изръсил с 2 хиляди евро, издават наши агенти в димитровградската фирма.

Ани Хоанг направила огромна грешка да вземе униката за свое участие в морско заведение. Пайнерката предвидила да закрие концерта си със скъпарската дреха, но не я открила в багажа си. „Станало голям скандал, понеже собствениците отказали да покрият щетите. Камерата, която снимала към стаята на Ани, пък точно тази вечер не работела“, твърдят запознати.

Люси Иларионов приел философски кражбата и за да не тъжи любимата му, й обещал още по-скъпа рокля за концерта за годишните награди, който ще е идния месец. Режисьорът обаче се заканил занапред да застрахова сценичните тоалети на приятелката си.

ВИЖ ВИДЕОТО:

 

http://youtu.be/pw4IhYFZqJM

Още сензации:

loading...

Напиши коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

Моля, въведете отговор: *