Георги Мамалев спортува с жена си

Георги Мамалев е решил веднъж завинаги да скъса с излишните килограми и поддържа строг спортен режим, разкриват постоянни посетители на Южния парк в София.

62-годишният Георги Мамалев поддържа здравето си с ежедневна двучасова спортна програма в Южния парк
62-годишният Георги Мамалев поддържа здравето си с ежедневна двучасова спортна програма в Южния парк

От няколко месеца нисичкият актьор и жена му Ели тренират спортно ходене из алеите на парка, като атлетичната им разходка продължава почти 2 часа. Мамалев и съпругата му крачат наперено и съсредоточено в спортни екипи всеки ранен следобед, малко преди репетициите на комика с трупата на Сатиричния театър. Тази пролет Мамалев ще се изявява в Сатирата с постановката на Здравко Митев „Волпоне“, където си партнира с Нона Йотова и с Антон Радичев . Освен това 62-годишният актьор е ангажиран с моноспектакъла си „Какво става“.

Познати на Георги Мамалев издават, че той започнал да спортува активно след смъртта на приятелите си Андрей Баташов и Велко Кънев. Уплашен от кончината на двамата велики артисти, Жоро взел категорично решение да води по-здравословен начин на живот и да спортува активно. Първоначално Мамалев се записал на тенис, но бързо оставил ракетата заради ниския си ръст, който не му позволявал да гони топката из корта. Впоследствие Жоро се преориентирал към аеробиката, която тренира всяка сутрин у тях заедно с жена си Ели. Следобедът пък е посветен на спортното ходене в Южния парк.

„Чувствам се като младеж – спрях всички вредни храни, отказах и пиенето и задължително тренирам тялото си поне 2 часа дневно. Преди тежах близо 100 кила, а сега съм под 80″, не крие задоволството си Мамалев.

ВИЖ ВИДЕОТО:

 

http://youtu.be/4MSPI9MNcms

Още сензации:

loading...

Напиши коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

Моля, въведете отговор: *