Гей ли е Бирмата на Преслава?

„Гей ли е гаджето на Преслава?“ това е въпросът, който от няколко дни усилено се коментира в медиите. Певицата разбуни духовете с текста на песента си „Кажи здравей“, в който според мнозина, загатвала за хомосексуалността на гаджето си.

preslava-gadje

Носят се и слухове, че в най- новата си песен, Преслава разбива на пух и прах славата на мачо на Бирмата. Певицата обаче още не е свършила с отмъщението към любовника си. Тя го заплашила, че ще пусне сензационни снимки в интернет, които напълно разкриват, че всъщност е гей.

Причината за агресията на Преслава към гаджето й с неизвестен статут е, че младият баровец редовно я бие, при това жестоко. Певицата се опитвала всякак да го узапти. Първо й се карал, че е дебела, затова Преслава се подложи на унищожителна диета, която едва не у погуби. Чалгаpreslava-birmata дивата наистина успя да се втали, но това доведе доста здравословни проблеми. Говори се, че на няколко пъти едва свестявали певицата преди участия по дискотеки.

Но дори тогава Преслава не успяла да омилостиви Бирмата. Певицата полагала усилено старание да не го дразни и предизвиква, докато накрая не разкрила каква е истината. Гаджето й всъщност си падал по мъжките ласки, но заради хорското мнение, се стараел да прикрива истинските си страсти. Затова забил една от най- желаните дами от родния шоубизнес, шушукат столични клюкари.

Преслава разбуни духовете с тази песен. ВИЖ ВИДЕОТО:
http://youtu.be/VITyjxvNphs

Още сензации:

loading...

Напиши коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

Моля, въведете отговор: *