Гей № 1 на Пловдив Тодор Башиянов – новият актьор на Слави

Тодор Башиянов
Тодор Башиянов

Най-новото попълнение в екипа на Слави Трифонов – актьорът Тодор Башиянов, се оказа един от най-известните гейове в родния си град Пловдив. Ваша, както го наричат галено приятелите, не се свенял да демонстрира предпочитанията си към своя пол и се впускал в показни връзки. Той се вихрел в един от култовите гей барове на Пловдив, а според запознати дори се кичел в женски одежди на специфични празници.

От няколко седмици насам комикът замества Виктор Калев в „Шоуто на Слави”
От няколко седмици насам комикът замества Виктор Калев в „Шоуто на Слави”

Може би това е причината хомофобът Слави да гледа със свъсен поглед, когато Тошко играе поредния си скеч в предаването. Няколко пъти младата надежда бе безцеремонно прекъсван, докато показва сатиричните си умения.

Най-драстичното изпълнение бе преди месец, когато Башиянов имитираше Румен Луканов, а Дългия го сряза на средата и прекрати шоуто си гневен.

„Баша е страшен пожар! Сваляше, без да му мигне окото мъже из Пловдив, няколко пъти яде и бой“, одумват го съгражданите му.

Тошко дори е бил гонен не един или два пъти от различни нощни клубове под тепетата заради срамни изцепки и твърде фриволно поведение. Башиянов е живял до скоро със своя интимен приятел – организатор на събития и концерти, но двамата са се разделили, след като комикът започнал работа при Слави. Промяната в кариерата променила напълно Тодор, който се надул зверски, не се прибирал до късно и се подигравал и на най-близките си, че не печелят колкото него.

„Взел се е много на сериозно. Твърди, че е новият Виктор Калев, а няма и капчица от таланта му“, коментират и в „Шоуто на Слави“, където също недолюбват актьора.

Башиянов дойде в предаването от „Шоуто на Канала“, за да замества Виктор Калев. Все още няма договор и не се знае дали ще остане за постоянно в състава на Дългия.

Още сензации:

loading...

Напиши коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

Моля, въведете отговор: *