Гъмов разплака Светлана Василева

stanimir-gamov-1

Плеймейтките Светлана Василева и Моника Валериева отнесоха тежки критики и подигравки от някои мъже в къщата, заради постоянното си гримиране и начина си на живот навън.

Известната като Гонзовица красавица сподели пред няколко души в къщата, докато си слагаше поредната голяма доза грим, че имала дълга връзка с мъж, който я лишил напълно от социален живот. Светлана не можела да излиза сама, нито да се вижда с приятелки. Това откровение обаче беше посрещнато с жестока подигравка от страна на Гъмов. Актьорът обвини плеймейтката, че заради няколко парцала се е подложила на подобно нечовешко отношение и й заяви, че не вярва, да е била влюбена в такъв сатрап.

ММА боецът Деян пък продължи да „храни“ Светлана и я нарече „вампир“ заради тежкия грим, с който си покрива лицето. Василева контрира, че в днешно време мъжете харесват повече жени без грим, но все пак имало и такива, които обичали дамите да са с няколко слоя по лицето. Гъмов й обясни, че мъжете винаги са харесвали и ще харесват жени, които не прекаляват с грима, а тези, които предпочитат тежко напудрени каки са точно онзи тип, с който тя не иска повече да бъде свързвана.

svetlana-vasileva-3

По- късно през деня, Станимир Гъмов отново зачекна Светлана по темата с бившето й гадже, което не я пускало да излиза никъде. Актьорът заяви, че са му странни момичетата като плеймейтката, които се хващат с мъж, когото твърдят, че обичат, но той не ги пуска никъде да излизат.

„Вероятно той е много глупав, парадира с татуировки и коли, ти си на 22, той не те пуска никъде да излизаш, но ти си влюбена в него – това ли са ценностите ти?“, скастри я актьорът. „Какво работеше през това време?“, продължи Гъмов.

Дует „Ритон“ скочиха вкупом да защитят Светлана и да я успокоят, след тежките думи на Станимир. Актьорът обаче продължи да дълбае в темата. Гъмов й направи забележка, че дори не може да произнесе думата „интелектуалец“, а и изобщо не знае какво означава. Станимир заяви, че не се заяжда, но иска момичетата като Светлана да си вдигнат критерия.

Думите на актьора жестоко нараниха плеймейтката. Светлана избухна в сълзи, а най- близката й приятелка Преслава я прегърна. Думите на Гъмов потопиха в депресия светската красавица, което го накара на следващия ден да й се извини.

Още сензации:

loading...

Напиши коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

Моля, въведете отговор: *