Галин с уникален подарък за Галена по повод раждането! Виж Тук:

galena-galin-1

Уникален подарък получи фолк певицата Галена от мъжа си Галин, след като го дари с второ дете. Бизнесменът се отблагодари подобаващо на фолк дивата, като й купи супер гъзарско возило.

Певицата сама си избрала модела – най- новия джип на „Мерцедес“, модел GLE. Луксозният автомобил е поръчан от Германия преди няколко месеца и съвсем скоро ще зарадва собственичката си. А Галин ще се бръкне с над 100 000 евро, за да ощастливи майката на децата си.

galena-galin

Вафленият бос е изключително щедър към половинката си и непрестанно я глези със супер скъпи дарове. Галин не се скъпи да зарадва фолк певицата, независимо дали има повод или не. Галена почти всяка година е с нов джип – лукс, с който никоя от колежките й не може да се похвали.

Фолк дивата обаче отдавна е доказала, че заслужава всеки лев, който мъжът й харчи по нея. Певицата дари Галин с прекрасно и щастливо семейство. И въпреки че работата й е предимно през нощта по дискотеките, Галена му е показала, че за нея връзката им е най- големият й приоритет. Фолк певицата се старае да има достатъчно време за мъжа и децата си и дори често й се налага да отказва много участия, за да бъде с тях.

Още сензации:

loading...

Напиши коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

Моля, въведете отговор: *