Галена спира с участията! Ето защо отново слиза от сцената:

Галена устаГалена слиза от сцената  след участието си в Стара Загора и е отказала целия си запълнен до дупка график през лятото.

Не, причината не са закъсняла съвест и желанието да се прави на майка, след като заряза децата си и пак хукна да пее. Фолкаджийката  е изпаднала в сериозна  депресия заради натрупаните килограми след раждането и коментарите на хейтъри, че се мятала по сцената като  див тюлен. Тя толкова  дълбоко се засегнала, че се обляла в сълзи и дори любимият й Галин не могъл да я утеши.

Певицата обаче е с нарушен душевен и телесен комфорт и е решила да се скрие от очите на всички, докато си върне предишната форма.

Вместо да се тръшка, би могла да обясни, че няма жена, която да е родила две деца и да прилича на манекен само два месеца след раждането. И да я приемат такава, каквато е, пък с времето ще върне формата си. Тя обаче искала да е перфектна и беснеела, че й се подиграват.

Според нейни колежки,  тя няма да се затвори вкъщи, да прави упражнения в домашния фитнес и да си дундури бебето, за да не я забрави.

Галена дебелаФолкаджийката искала бързо и качествено отслабване, затова смята да се подложи на две пластични операции. Едната е сериозна липосукция, а другата пластика на лицето и коремчето, които ще бъдат оформени като на момиченце.

Галена не е в първа младост и я убедили, че вече трябва да започне с корекциите. Предвижда се възстановяването от операциите да продължи около месец и тя да се върне на сцената като нова.

Всичко това струва адски много пари, но съпругът й бил готов да плати и двойно повече, само и само изкара жена си от депресията и да я види отново да се усмихва.

Още сензации:

loading...

Напиши коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

Моля, въведете отговор: *