Галена си вдигна тарифата!

galena-19

Галена успя да си издейства тлъст хонорар за шоуто, с което ще се завърне на сцената.

Фолк дивата се е спазарила да прибере 8 бона вместо обичайната си тарифа от 6000 лева за първото си участие след дългата пауза заради майчинството й. В замяна на дебелата пачка, певицата е подготвила еротично шоу със садо- мазо елементи. За целта е поканила дамски балет, в който танцьорките кълчат кълки по и без бельо.

Галена е поканила за участие в шоуто и най- близката си приятелка Деси Слава, като й уредила също по- висок хонорар от обичайния й. Блондинката ще гушне за изявата 7000 лева вместо нормалния си хонорар от 5000.

galena-desi

За реклама на шоуто, Галена засне супер провокативна фото сесия, в която влиза в ролята на фатална гейша с кървавочервен латексов клин– жест към домакините й от бившия японски хотел.

galena-18

Смядовката се надява, че с екстравагантното си представление ще напомни отново за себе си и ще получи много ангажименти за летния сезон. А също така, и че ще си издейства за постоянно хонорар от 8 бона, вместо досегашните 6. Галена няма намерение да остава по- назад от най- голямата си врагиня Преслава, чиято тарифа стига до 10 000 лева.

Половинката на Гальо Вафлата е решена да покаже на продуцента си Митко Пайнера, че незаслужено я подценява и също заслужава по- високо възнаграждение. Двамата обаче са в доста хладни отношения, заради скандалите покрай наградите на фирмата. Но пък и шефа на „Пайнер“ няма да се откаже лесно от още една „златна кокошка“ като Галена.

Още сензации:

loading...

Напиши коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

Моля, въведете отговор: *