Галена шокира с признание за Преслава! Виж Тук:

Галена попари надеждите на поп- фолк феновете, че с Преслава някога отново ще бъдат приятелки.

„Изобщо не ми липсва“, отсече категорично половинката на Гальо Вафлата. Двете все пак си комуникират, но само по работа. Сладките приказки между приятелките вече са в миналото. Галена разкрива, че не са се карали.

Двете фолк диви спряха да си говорят, откакто преди две години Преслава получи наградата за „Певица на годината“. Галена отказва да признае, че именно най- желаният приз в поп- фолка ги е скарал, но фактите сочат именно това. Единственото, което коментира е, че двата имат коренно различни версии за скандала, който изпокара всички в „Пайнер“.

Повечето колежки от бранша защитиха смядовката и заявиха категорично, че именно тя е заслужавала наградата. Други пък са категорични, че Галена не е редно да получи награда за певица, защото изобщо не може да пее.

preslava-galena

Така или иначе, след скандала между двете най- големи звезди, както и заради влошаването на колегиалните отношения във фирмата, Митко Пайнера реши да не раздава вече никакви награди. Все пак се опита да отбие номера с онлайн анкета, която обаче също беше опорочена, тъй като хакери я изманипулираха в полза на определени изпълнители. Затова шефът на „Пайнер“ се отказа и от този вариант.

Бившите приятелки до толкова не могат да се дишат, че ако се засекат някъде, се подминават като малки гари и даже не се поздравяват. Галена и Преслава трябваше да застанат на една сцена преди месец на голям концерт в Шумен, заедно с Фики, но в последния момент организаторите го отмениха. Веднага плъзнаха слухове, че двете пак са се изпокарали жестоко и отказали да застанат рамо до рамо пред публиката си.

Според някои фенове, причината била съвсем различна – просто нямало достатъчен интерес към събитието. Затова в края на юли, от „Пайнер“ ще направят нов опит да напълнят стадион, този път във Варна, с още повече звезди на фирмата.

Още сензации:

loading...

Напиши коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

Моля, въведете отговор: *