Галена най-сетне булка

След дълги месеци на умуване и увъртане Галена най-после каза „да“ на бащата на сина си и се омъжи за него. Фолкпевицата и вафленият производител Галин спазиха обещанието си от преди години, че ако ще вдигат сватба, то тя непременно ще е нетрадиционна.

Галена и Галин се ожениха тайно
Галена и Галин се ожениха тайно

Двамата се венчаха преди дни, но не в Лас Вегас, както се бяха зарекли, а в Тайланд. Веднага сред размяната на брачните обети Галена побърза да се похвали на феновете, публикувайки снимка от церемонията във фейсбука си.

На кадрото тя и мъжът й са пременени в традиционни за Югоизточна Азия носии и се целуват, седнали на златен трон.

Към фотоса имаше и кратко уточнение: „Нашата тайна тайландска сватба“.

Съпрузите все още не са се завърнали от екскурзията си, заради което други подробности около събитието засега са неизвестни. От единствено постнатата им венчална снимка обаче става ясно, че обредът се е състоял, както му е местният обичай. В онзи регион булката и младоженецът обикновено пристигат с каруци на сватбата си, а след церемонията пускат на свобода по една птица, риба и костенурка. Има и впечатляваща музикално-танцувална програма.

Венчавката в Тайланд е сред най-популярните атракции, с които екзотичната държава привлича туристи. Влюбените, решили да си подарят такова нестандартно и незабравимо изживяване, могат да избират между будистка, православна и източна церемония. В зависимост от решението им се изпълняват и съответните ритуали.

Съдейки по сватбената им снимка, Галена и Галин най-вероятно са се бракосъчетали в будисткия храм Ват Чалонг в Пукет. За церемониите там се канят нечетен брои монаси а според поверието по време на тържествата се присъединява и Буда.

Ритуалите започват с песен на отшелниците, които произнасят пет от основните божи заповеди. След това под звуците на древни мантри младоженците се закичват със специални благоуханни гирлянди от свежи тропически цветя.

За монасите обикновено се подготвя малка почерпка, след която те продължават да четат мантри, да благославят и поръсват със светена вода младоженците и присъстващите гости. Смята се, че благословията на калугерите носи в дома на съпрузите щастие, покой, богатство и успехи.

Галена и Галин се венчали в абсолютна тайна дори и от родителите си, твърдят запознати. На сватбата присъствали само няколко техни приятели, с които те тръгнали от България.

Малко вероятно е тържественото събитие да не е било планирано поне месец-два по-рано.

Галена се прилича на екзотичния плаж
Галена се прилича на екзотичния плаж

Толкова е нужно, за да се издействат всички разрешителни за слюч-ване на брак в чужбина. Възможно е обаче пайнерката и мъжът й да са подписали в родината, а сватбата им в Тайланд да е била само за кеф.

 

В първият си ден като госпожа

Галена прекара първия си ден като госпожа на плажа. Това? става ясно от друга снимка, която изпьлнителката публикува във фейсбук. За фотото тя е позирала в изрязан бански в ярки цветове, легнала на шезлонг.

Доскорошната госпожица предпочита да използва почивката си в Тайланд, за да си отдъхне от работата и да натрупа тен, а не да прави изморителни обиколки мз. местните забележителности. Е, с мъжа й Галин все пак не пренебрегват напълно културния туризъм и чат-пат посещават по някой и друг исторически обект. Преди няколко дни двамата били и на сафари със слонове вджунглата.

ВИЖ ВИДЕОТО:

 

http://youtu.be/BXDvE27IEuQ

Още сензации:

loading...

Напиши коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

Моля, въведете отговор: *