Галена нае бригада от бавачки за бебето си

galena-5

Галена се опитва да влезе във форма, само месец след като роди втория си син – Александър.

Фолк певицата се е обградила с две бавачки, които да й помагат в грижите за бебето. Така фолк дивата спокойно може да работи вече върху себе си – най- вече за връщането на килограмите си преди бременността.

Бавачките гарантират спокойствие на Галена и през нощта, за да може тя да се наспива пълноценно. Така на следващата сутрин певицата се буди свежа и отпочинала, вместо вкисната и недоспала.

Галена планира да се завърне към изявите на живо през май месец. Затова, е решена на всичко, за да влезе във форма и пак да се раздава на сцената по чалготеките.

galena-4

Докато работи върху тялото си, фолк дивата се радва и първия си голям успех след раждането. Точно в деня, в който на бял свят се появи бебето Александър, Галена пусна най- новото си видео. Песента Moro mou вече се превърна в тотален хит и така фолк певицата отново издуха конкуренцията, при това докато си дундурка бебето у дома или докато отмаря в някой салон за красота.

Галена предпочита да си върне старата форма, преди отново да се появи пред публика, вместо да бърза като колежката си Емилия и да отнесе сума подигравки за вида си.

Половинката на Коко Динев се завърна към сценичните изяви само 40 дни след като роди второто си дете. Но дръзкото й решение й донесе и доста неодобрение. Най- вече заради факта, че отново работи на пълни обороти, докато е оставила бебето си на грижите на бавачка.

Още сензации:

loading...

Напиши коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

Моля, въведете отговор: *