Галена и Емануела се хванаха за косите! Ето какво ги скара:

emanuela-galena

Нова война тресе фолк средите. Две от най- големите звезди в бранша – Емануела и Галена, се изпокараха жестоко. А причината за скандала се оказа … чифт ботуши!

Наскоро фолкаджийката от Смядово се изфука с гъзарски модел маркови чепици. Тя обяви, че новата й придобивка струва колосалната сума от … 37 бона! Както е известно, Галена обича да парадира с парите си. Но този път ударила греда.

Галена се изфука с новите ботуши
Галена се изфука с новите ботуши

Седмица преди нея, колежката й Емануела се похвали с абсолютно същите ботуши, с които ще се появи в най- новия си видеоклип. Зеленооката певица разкрива, че цената им изобщо не е 37 000 лева, а „само“ 8 000 евро.

Емануела снима същите ботуши в новия си клип

Подобна провокация от страна на Галена към колежката й, говори само за едно – чиста завист, шушукат във фолк средите. Смядовката се опитва да поддържа заблудата, че все още е най- богатата в бранша, но това изобщо не е така. Галена има сериозни финансови проблеми, които започват вече много да си личат, издават запознати.

Преди няколко седмици, дизайнерката на бижута Паолина Крушкина се оплака, че фолк дивата я завлякла с 3000 лева. Оказа се, че Галена не платила колелото с камъни „Сваровски“, с което се изфука в последното си видео. На всичко отгоре, отказала да го върне на Крушкина и продължила да го използва по участия.

Известната дизайнерка разкри, че извадила от своя джоб крупната сума от 3 бона, за да купи камъните. След това три дни почти не спала, за да облицова с тях колелото. Накрая, след като си потърсила парите от Галена, тя спряла да й вдига телефона. Фолк дивата съвсем спокойно си присвоила уникалното колело и най- нахално се изфука, че струвало 100 000 евро!

Още сензации:

loading...

Напиши коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

Моля, въведете отговор: *