Галена би по хонорар Преслава! Ето с колко ще забогатее покрай баловете:

galena-12

Галена ще надипли тлъсти пачки покрай абитуриентските балове. Певицата се оказа най- търсената звезда на „Пайнер“ покрай 24 май. Димитровградският чалга гигант се възползва и наду хонорара й от 6000 на 9000 лева.

Въпреки драстичното увеличение обаче, интересът към Галена не секва. Певицата има по 3 участия на ден в разгара на абитуриентските балове. Собствениците на увеселителни заведения са готови да платят високия хонорар на Галена, тъй като винаги препълва с народ. Дори входът на дискотеките по баловете не отказва хората да гледат фолк дивата.

galena-10

Така Галена окончателно срази най- голямата си конкуренция Преслава. Певицата от Смядово я бие и по хонорар, и по брой покани за участия. Преслава допусна грешката да се преекспонира с две последователни участия в риалити програми, за да прибере тлъстите хонорари. Това обаче се отрази негативно на работата й.

Галена развали приятелството си с Преслава, след като добричлийката отново й отмъкна под носа наградата за „Певица на годината“. Колеги и фенове бяха единодушни, че Галена повече заслужава приза и е имала по- успешна година от Преслава.

Още сензации:

loading...

Един отговор за "Галена би по хонорар Преслава! Ето с колко ще забогатее покрай баловете:"

  1. защо ли сте бедни   03.01.2021 at 21:09

    Простия селянин си дава парите на проститутките от Пайнера и после пред Парламента плачат, че нямат пари…Тези проститутки са част от схемата, която ви държи бедни и прости. Те ви обират, за да ви показват силикона си на плажа, а вие на канапетата си мечтаете…

    Отговор

Напиши коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

Моля, въведете отговор: *