Гала: Разведох се, защото мъжът ми остана без пари!

Причината Гала да се разведе с първия си съпруг Константин Будев била, защото се налагало единствено тя да работи, за да осигурява прехраната за семейството.

gala-na-kafe

„За огромно мое съжаление очакванията ми от брака се разминаха с действителността” – оплака се тя в студиото на Диков. Тв водещата сподели, че в момента има приятел, който е по – малък от нея. Категорична е обаче, че настоящето й гадже няма никаква вина за раздялата и. Запознали се случайно по телефона, и така потръгнало всичко. „Не си падам по млади момчета, просто за момента се получи така” – каза Гала. Вметна също така, че целта й  не е непременно да бъде на екрана. Съгласна е  да живее и по – скромно, но обградена с любов.

gala-gadje

Когато пламнала любовта между Гала и Константин Будев, той бил много успешен бизмесмен. Имало обаче проблем – бил женен. Тв водещата не се отказала и в крайна сметка Константин Будев се развел, а по- късно се оженил за Гала. Двамата имат една дъщеря. Няколко години по- късно обаче, бизнесът на Будев фалирал, което се оказало и причината за развода му с водещата на „На кафе“.

Гала и „На кафе“. ВИЖ ВИДЕОТО:
http://youtu.be/EK-vVbPViGg

Още сензации:

loading...

Напиши коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

Моля, въведете отговор: *