Гаджето на Тото му би шута! Красавицата Яна не може да му прости предателството!

Неприятна изненада очаква Тото след излизането му от „Вип Брадър“. Дългогодишната му приятелка Яна е решила да го зареже заради флиртовете му в къщата, издават близки до двойката.

На всичко отгоре, рапърът от „Скандау“ се занася не с една, а с две дами от къщата. Тото е подозрително близък с писателката Ваня Щерева, а с дизайнерката Мегз съвсем открито си флиртуваше. За капак, обвини нея за свалката – той не бил виновен, тя му се натискала!

За гаджето му кака Яна обаче, всичко вече е ясно! Тя много добре го познава и веднага разкодирала поведението му в къщата. Така или иначе, Тото влязъл с лъжа в шоуто – че не е обвързан. Но по всичко личи, че като си излезе, така ще се окаже. Приятелката му била много обидена от фриволното му поведение с жените в къщата и нямала намерение да му оставя никакъв шанс да я разубеждава.

miglena-kakanasheva-toto

Двамата живеят от 6 години под един покрив. А единствената причина Яна още да е в общия им дом, е че някой трябва да се грижи за котката.

Рапърът от „Скандау“ е сочен за фаворит за спечелване на формата. Но продуцентите вече му вдигнаха мерника, след като разбраха, че ги е излъгал за приятелката си. Гаджето му също се чувства излъгано заради флиртовете му в Мегз пред цяла България. Дизайнерката също му три сол на главата, че не бил изтълкувал поведението й правилно.

Изобщо, на Тото няма да му е никак леко през следващите седмици. Повечето от съквартирантите му се досетиха, че той е влязъл с предварително готова стратегия за победа. А това няма как да му го простят. Рапърът се надява, че фен масата му всеки път ще го спасява. Затова, все по- често се отдава на сладки сънища в къщата, вместо да си хаби нервите с битови скандали.

Само че едва ли е придвидил, че по пътя към победата, е наранил най- близкия си човек извън къщата – Яна.

Още сензации:

loading...

Напиши коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

Моля, въведете отговор: *