Гаджето на Руслан Мъйнов го изостави

Руслан Мъйнов искал деца, но без да вдига сватба
Руслан Мъйнов искал деца, но без да вдига сватба

Комикът Руслан Мъйнов, който доскоро летеше на крилете на любовта, отново е сам и с разбито сърце. Последната приятелка на актьора, заради която бесарабският българин свали цели 25 кг от теглото си и направо се стопи от любов, го е изоставила, научихме от приближени. Съседи на депресирания актьор разкриха, че от месец насам често виждат Руслан единствено в компанията на тъмнокафявия му кокер шпаньол.

Добродушният Руслан се скарал с гаджето си броени дни след Нова година. Двамата имали кардинални разминавания относно съвместния си живот. 37-годишният комик отдавна мечтаел да има деца, но не искал и да чуе за подпис в гражданското. Руслан настоявал с приятелката му да живеят под един покрив, но без брак. Тя пък смятала, че й е време да се види булка и била непреклонна, че по-добре е временно да поживеят разделени, за да преосмислят ситуацията. Конфликтите по тази тема сериозно влошили отношенията им и от месец двамата живеели разделени. Заради депресията, в която е изпаднал, Руслан отложил премиерата на албума с руски романси, който подготвял от една година.

Първа сърцето му разби колежката му Александра Сърчаджиева, с която живееха заедно 5 години. Актрисата обаче предпочете чепатия Иван Ласкин, с когото живее щастливо и до днес. От мъка по щерката на покойната Пепа Николова Мъйнов драстично напълня. Преди година актьорът отново призна, че е влюбен, а заради новата си приятелка отслабна до неузнаваемост.

ВИЖ ВИДЕОТО:

 

http://www.youtube.com/watch?v=zuIdvay0rl4&list=PL860970D9467A6131&feature=share

Още сензации:

loading...

Напиши коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

Моля, въведете отговор: *