Гаджето на Преслава крие брак със Златка Райкова! СНИМКИ:

Актуалното гадже на Преслава – Павел Лазаров, е имал връзки с не една и две родни красавици.

Около него започна да се шуми преди шест- седем години, когато стана популярен като гаджето на Златка Райкова. Двамата изживяха бурна връзка и не веднъж се забъркваха в скандали. А основната причина за повечето от тях беше… съпругата на Павел – Емилия.

Когато Русата Златка се запознава с бизнесмена, тя нямала представа, че жена му е бременна. Плеймейтката обаче лудва по него и двамата започват връзка, въпреки семейното му положение.

Съпругата на Павел – Емилия, обаче няма никакво намерение за отстъпи. Тя буквално успява да стъжни живота на Златка Райкова. Отказва категорично да се разведе с Павел и да освободи пътя за любовницата му.

В отговор на което, бизнесменът и плеймейтката сключват църковен брак. Златка дори си сменя фамилията на Лазарова и показва снимките от сватбата им в социалните мрежи. Бракъл обаче няма никаква юрдическа стойност. Целта е да дразни Емилия, но номерът не минава.

Съпругата на Павел сякаш е от желязо. По време на цялата връзка на мъжа й с плеймейтката, тя звъни ежедневно, за да я заплашва. Дори се заканва да я залее с киселина, признава Златка по онова време.

Моделката разкрива, че двете са стигали и до бой! Веднъж се засекли в дискотека в Слънчев бряг. Жената на Павел отишла направо при нея и започнала да й крещи. Златка отвърнала и на следващата секунда, двете си скочили и се хванали за косите.  Охраната едва ги разтървала.

Този скандал обаче дошъл в повече на Златка Райкова. Скоро след боя, тя взела тежкото решение да се раздели с Павел. Признава, че единствената причина е тормозът от страна на жена му.

След като Златка го зарязала, той се върнал за кратко в семейното огнище, най- вече заради детето си. Но не се задържал дълго. Започнал афера с друга фатална плеймейтка – Мария Цветкова, и тогава жена му капитулирала и подписала документите за развода.

Още сензации:

loading...

Напиши коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

Моля, въведете отговор: *