Гаджето на Поли Генова я заряза заради нейна колежка

Бившият на Поли си гука с новата бройка
Бившият на Поли си гука с новата бройка

Големият въпрос, който терзае Поли Генова от месец насам, намери своя отговор. Както се случва и в най-добрите семейства, певицата е била брутално изоставена от приятеля си Вернер Москов заради друга жена. Тънката подробност е, че тя се казва Неделяна Христова – Нел и допреди няколко седмици живееше под един покрив с рогоноската Генова в къщата на „Музикална академия“.

Приятелката на Москов на пръв поглед е обикновено чаровно момиче, далеч от класата на Поли Генова
Приятелката на Москов на пръв поглед е обикновено чаровно момиче, далеч от класата на Поли Генова

С излизането си от академията за таланти клетата поп певица не спря да си задава въпроса каква е при чината репортерът в музикална телевизия да я изостави без обяснение, докато течеше шоуто. Доскорошният приятел на звездата си изнесъл партакешите от апартамента й така, както не подобава на едип истински мъж и кавалер – тихо-мълком, без да остави дори и бележка с прощално „Сбогом!“.

Причината вече си има и име. Вернер, който Поли злепостави в ефир с признанията си, че не чете книги и пилее времето си в безсмислени разходки из моловете, й е отмъстил с колежката й Нел.

Брюнетката напусна академията в края на октомври и излизайки на свобода, мигом била атакувана от журналиста. Засега Москов гледал да не задълбочава твърде много връзката с новата си изгора и отклонявал въпросите й кога ще заживеят заедно. Вернер не бързал да се събере под един покрив с Нел, за да може известно време да се наслади на мъжка свобода, каквато не му осигурявала Генова.

Москов минава през контрола при охраната на „Бедрум", където заведе мистериозната си приятелка
Москов минава през контрола при охраната на „Бедрум“, където заведе мистериозната си приятелка

Въпреки че гаджелува с 21-годишната възпитаничка на Музикалното училище „Любомир Пипков“, плейбоят не спира да бройка свободни мацки стана ясно благодарение на набитото око на клюкарката на предаването на Николета Лозанова. Лиляна излови Вернер с никому неизвестна дама и ще покаже кадрите тази събота в хитовото шоу „Поверително от NL“ от 22,30 ч. по ТВ7.

Девойката и Москов се появили в дует на откриването на софийския „Бедрум“ в последните дни на миналата година. На пръв поглед брюнетка та не е нищо особено, доста незабележима като визия и е далеч от класата на Поли Генова. Въпреки това Вернер, който от мъж под чехъл за отрицателно време се превърна в коцкар, изглеждал пленен от дамата си. При всеки удобен случай гледал да се отърка о нея, да й поднесе питие или да й „погука“ на уше.

Редовни консуматори на нощния живот из центъра на София пък разкриват, че докато Поли ближе рани от раздялата си с Москов, той се скъсва да палува из баровете и дискотеките. Явно като гадже на поп дивата Вернер е бил подобие на птичка в клетка, тъй като откакто приключил със звездата, свалял мацки на конвейер.

ВИЖ ВИДЕОТО:

 

http://youtu.be/TwH2VU7Vqss

Още сензации:

loading...

Напиши коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

Моля, въведете отговор: *