Гаджето на Орлин Павлов – с тяло- мечта! СНИМКИ:

orlin-pavlov

Певецът Орлин Павлов най- после намери отново любовта! Красавецът от няколко месеца има ново гадже. Засега обаче се старае да държи връзката им по- далече от медиите.

Новата половинка на Орлин се казва Цветелина Роскин, но приятелите я наричат Лина. Тя се представя за модел. Физическите й данни определено са много подходящи за тази работа– висока е 1,75 м, а мерките й са 86/63/90.

Орлин Павлов с новата си приятелка Лина

Минаха няколко години след драматичната раздяла на Орлин с дългогодишната му половинка танцьорката Яна Акимова, вече Димитрова. Двамата имаха силна любов помежду си, която се зароди в първото танцово риалити у нас – „Денсинг старс“.

След няколко години обаче, Яна и Орлин се разделиха. По ирония на съдбата, тя отново се влюби по време на участието си в танцово риалити. Новият й любим се оказа отново сценичният й партньор – известният ресторантьор и бизнесмен Петко Димитров. Двамата на бърза ръка се ожениха и вече се радват на двама сина.

След като изгуби Яна обаче, за Орлин Павлов настъпи доста мрачен период в личен план. Певецът и актьор цели пет години не успя да си намери сериозна приятелка. От време на време се появяваше с някоя еднодневка, но нищо повече.

Най- после обаче, и на него му се усмихна щастието. Приятелите на Орлин също се радват, че той си намери подходяща половинка, с която да гради по- сериозни отношения.

Още сензации:

loading...

Напиши коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

Моля, въведете отговор: *