Гаджето на Ненчо Балабанов стана общински съветник от ГЕРБ в София

nencho-balabanov-ioanna

Гаджето на Ненчо Балабанов се вмъкна в Столичния общински съвет от листата на ГЕРБ. Певицата Йоанна Драгнева успя да се намърда в местния парламент на столицата след убедителната победа на Йорданка Фандъкова.

Половинката на Ненчо Балабанов беше 18 в листата на ГЕРБ в София, а те успяха да вкарат 30 общински съветници. Сред тях също така е и позабравеният актьор Робърт Янакиев.

По време на предизборната кампания на ГЕРБ, Ненчо също активно участва, като на много митинги се изяви като имитатор на Бойко Борисов.

nencho-ioanna

Йоанна и Ненчо Балабанов са двойка от близо седем месеца. Двамата се запознават покрай тяхна обща песен. Засега обаче певицата и актьорът са съсредоточени изцяло върху кариерата си и нямат намерение да задълбочават отношенията си със сватба и деца.

Йоанна завършва Музикалната академия, където майка й е преподавател. Следва „ударни инструменти“ и „поп и джаз пеене“. Има и доста изяви като тв водеща по БНТ.

Певицата участва и в много благотворителни кампании, организирани от различни НПО- та (неправителствени организации).

След като стана ясно, че любимата му Йоанна Драгнева е станала общински съветник от ГЕРБ, Ненчо побърза да опровергае слуховете, че именно той я е уредил в листата на партията.

YouTube Preview Image

Още сензации:

loading...

Напиши коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

Моля, въведете отговор: *