Фурията Снежана Макавеева овършала и Люси Дяковска!

Актрисата и моделка Снежана Макавеева шашна с изтрещялото си поведение и участници, и зрители на „Черешката на тортата“. Но това е нищо в сравнение с пикантериите за личния й живот, които се разнасят из арт средите.

Освен че имала вземане – даване с някои от най- желаните актьори, красавицата не отказвала и на жени, твърдят запознати. Актрисата въртяла любов с тайнствена дама няколко месеца, но накрая се разделили с бурен скандал. След това, докато била още на дамска вълна, забърсала и певицата Люси Дяковска. Но се разделили след съвсем малко време.

Интимните й предпочитания обаче далеч не са единственото нестандартно нещо в биографията на Снежана Макавеева. Още на 15 години тя заминала да работи като модел в Далечния Изток – Тайван, Япония и Южна Корея.

Снежана беше гадже с Мариан Вълев известно време
Снежана беше гадже с Мариан Вълев известно време

Цели две години живяла сам- самичка в толкова далечни държави. Но до ден днешен не е особено словоохотлива по темата. Коментира само, че били много щури времена. Дивотиите обаче едва не я вкарват за 3 месеца в затвор в Италия. Разминало й се единствено, защото била непълнолетна.

След тази изцепка, Снежана се върнала в България и решила да се опита да влезе в релсите. Явила се на изпит за НАТФИЗ. Но на елемента с пеенето се издънила жестоко. Комисията я прекъснала и в отчаянието си, че ще я скъсат, моделката започнала да … се съблича! Тя изтанцувала много професионално еротичен танц и останала по бельо. Освен че не можела да пее, тя имала и говорен дефект – френско „р“. Въпреки това обаче, явно танцът й без дрехи е бил напълно достатъчен, за да влезе в театралната академия. Но „р“- то си останало до ден днешен.

Още сензации:

loading...

Напиши коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

Моля, въведете отговор: *