Фолк певици налазиха милионера Боби от „Вип Брадър“! Виж Тук:

bobi-vip-bradar

Младият бизнесмен Борислав Комсийски, който нашумя с участието си във „Вип Брадър“, се превърна в желана плячка от родните фолк певачки.

В шоуто един от най- желаните ергени в страната здраво хлътна по фолк дивата Емануела. Но тя го отряза и заяви, че могат да бъдат само приятели. Засега не е известно дали Боби си е намерил вече дама. Така че, колежките на Емануела погнаха плейбоя от Пазарджик.

Най- шокиращото е, че сред най- нахъсаните му фенки е дори фолк дивата Емилия, която е семейна. Прясно разведената й колежка Татяна обаче не се дава без бой. Двете певици се надпреварват да харесват, коментират и споделят постовете му в социалните мрежи.

emilia-tatiana

Всъщност, никак не е случайно натягането на фолк певиците на младия бизнесмен Комсийски. Те постоянно търсят спонсори за скъпите си клипове, които срещу продуктово позициониране във видеото, биха инвестирали пари в проекта им.

Дивата конкуренция между Емилия и Татяна обаче има и личен характер. Двете певици се познават още от средното музикално училище в Широка лъка, където са учили. И докато Емилия успява да стане бързо супер звезда в поп фолка, то Татяна до ден днешен няма нито един голям хит.

Още сензации:

loading...

Напиши коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

Моля, въведете отговор: *