Фолк певицата Татяна с кошмарно признание: Майка изгоря пред очите ми!

tatiana-4

Татяна проговори за първи път за огромната трагедия, която я сполетя.

Преди две седмици взрив, причинен от газова бутилка, уби майката на фолк певицата. 60- годишната жена получила тежки изгаряния, от които почина два дни след битовия инцидент.

В злощастния ден Татяна била в апартамента си в Съединение, който се намира съвсем близо до дома на родителите й. Още щом избухнал пожарът, съседка изтичала при фолк певицата да я извика.

Гледката била ужасяваща. Изпълнителката видяла как пламъците поглъщат майка й. Веднага се втурнала в горящата къща заедно със съседи и успели да я извадят. Татяна се обадила на пожарната и на бърза помощ. Изобщо не си спомня как намерила сили да реагира толкова светкавично и адекватно в тежката ситуация.

Майка й била настанена в клиниката по изгаряния на Хирургиите в Пловдив. Лекарите установили, че жената има 75% изгаряния. Два дни по- късно обаче, починала.

Смъртта на майка й се случи няколко месеца след друго драматично събитие в живота на фолк певицата – разводът със съпруга й Борислав след 20 години брак. Татяна признава, че му е простила всичко лошо, което й причинил. Вече не му се сърдила. Той дори я подкрепил в тежкия момент със загубата на майка й и отишъл на погребението.

През последните месеци, след като се разведе, изпълнителката често пътуваше в чужбина в компанията на новия си приятел. Чиста случайност било, че в деня на пожара се оказала в родния си град. Поне успяла да бъде с майка си в последните й часове.

Въпреки траура, Татяна пусна новия си видеоклип преди няколко дни.

Още сензации:

loading...

Напиши коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

Моля, въведете отговор: *