Фолк певицата Пламена с потресаваща изповед: Няма да имам деца заради анорексията!

plamena-anoreksiia

Певицата Пламена Петрова разкри още жестоки подробности около тежкото си заболяване – анорексия.

Фолк изпълнителката призна, че заради болестта няма менструация. Лекарите й казали, че има минимални шансове някога да зачене и да износи дете.

Певицата се поболява след участието си в риалити формата „Биг брадър ол старс“ през 2014 г. Много я заболяло, когато от шоуто й лепнали етикета „скучен играч“. Това преляло чашата.

Пламена започнала суров хранителен режим. Едно хранене се равнявало на 1 лъжица мед. Не пиела и много вода, защото мислела, че я издува.

Участието в Биг брадър съсипва Пламена
Участието в Биг брадър съсипва Пламена

Миналото лято се стига до най- страшното – певицата стига опасните за живота 35 килограма. Започва да получава припадъци и гърчове.

Семейството й е потресено от състоянието й. В отчаянието си майката на Пламена я съблича чисто гола пред огледало и я накара да се види на какво прилича.

За първи път певицата се изплашила за живота си от гледката в огледалото. Видяла, че е само кожа и кости. Разплакала се. Така осъзнала, че има много сериозен проблем и започнала да се бори за живота си.

Пламена е качила до 40 кг, но все още е далече от здравословното тегло. Най- много я плаши мисълта, че няма да може да е майка. Шансовете й са доста малки.

Пламена изгря в Мюзик Айдъл:
YouTube Preview Image

Още сензации:

loading...

Напиши коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

Моля, въведете отговор: *