Фолк певицата Магда проговори за бившия си Красьо Черния! Ето какво разки:

Бременната фолк певица Магда разкри какви са взаимоотношенията с бившия й дългогодишен приятел Красьо Черния. Скандалният бизнесмен от Плевен стана нарицателно за далавери и лобизъм в правосъдието преди време. Красьо Черния предизвика сериозен политически трус в държавата. А покрай патардията лъснаха и отношенията му с Магда.

Връзката им продължи още известно време след скандала, но накрая двамата се разделиха. Причината била, че фолк певицата искала да се оженят, а на Красьо Черния хич не му било до създаване на семейство. Говори се, че скандалният бизнесмен се скъсвал да изневерява на гласовитата бургазлийка. Накрая тя не издържала повече и си събрала багажа.

Към днешна дата Магда разкрива, че не поддържа никакви отношения с бившия си Красьо. Певицата признава, че не го е чувала дори по телефона през последните 5 години.

Магда с бащата на детето Влади

А пък едва ли в момента й е до бившето гадже. Фолк певицата очаква дете от актуалното си гадже Влади, с когото са заедно през последните три години. Тя признава, че и тази връзка била много трудна, тъй като на няколко пъти се разделяли. Но, в крайна сметка, с Влади намерили баланса и щастието.

Певицата е бременна в шестия месец. Но засега не знае какъв пол е бебето, тъй като така се е завъртяло, че не можело да се види. Затова към момента още нищо не са му купили и ще го направят, когато се появи на бял свят. Щастливото събитие ще е в началото на следващата година.

Още сензации:

loading...

Напиши коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

Моля, въведете отговор: *