Фолк певицата Магда показа таткото на бебето си + кога ще се женят! Виж Тук:

magda-1

Фолк певицата Магда разкри кога очаква първото си дете. Бебето трябва да се роди през януари.

Какъв пол е обаче, засега не може да се каже. Магда призна, че с половинката й Владимир искат момче. Дори са избрали няколко имена.

Фолк певицата ще роди със секцио. Причината е, че има поставени пирони в таза заради тежка катастрофа с АТВ преди няколко години. Така че, няма как да роди по естествен път.
Магда смята да се допита до астролог, който да й посочи на коя дата да планира секциото.

Магда с гаджето си Владимир
Магда с гаджето си Владимир

Певицата кара лека бременност и дори продължава да ходи на фитнес, но упражненията са съобразени със състоянието й. Продължава и да работи върху нови песни. Дори съвсем скоро ще снима клип.

Магда няма намерение да си остава у дома задълго след раждането. Бабите щели много да помагат, така че тя може да си ходи по участия.

С бащата Владимир планират да направят и сватба. Но тя ще се случи след раждането на бебето. Магда разкрива, че връзката им е от 3 години. Не всичко било гладко, имали и доста пречки. Но след като ги преодолели, решили да си направят бебе.

За гаджето си, фолкаджийката разкрива, че има собствен бизнес и е запален по спорта, също като нея. Тя умишлено криеше връзката им през цялото време, защото не искала личния й живот да е изложен на показ, както се е случвало преди.

Както е известно, певицата имаше дълга връзка със скандалния лобист Красьо Черния, който се оказа замесен в още куп далавери.

Още сензации:

loading...

Напиши коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

Моля, въведете отговор: *